14 Eylül 2011 Çarşamba

MİM ( for sestod )

Sevgili sestod beni mim'lemiş. Teşekkür edeyim. Merak ettiği şey de erkeklerin bir günlüğüne kız olması durumunda ne yapacağı ne yapmak isteyeceği vs vs imiş. Daha önce hiç bunu düşünmemiş ve istememiştim. Şimdi de düşünmeyeceğim ve en önemlisi istemeyeceğim, halimden ve cinsiyetimden son derece memnunum hahaha. Ama doğaçlama yapıyormuş gibi " böyle bir durum olsaydı... " diye düşünerek aklıma gelen ilk şeyleri yazacağım. ( doğaçlama yapalım biraz sestod yanlış hatırlamıyorsam amatör olarak tiyatro oyunlarında yer alıyordun bende 4 sene boyunca okulumun tiyatro kulübünde yer alıp amatör olarak sahneye çıktım )

Bir günlüğüne kız olsam herhalde her şeyden önce akşam arkadaşlarımla dışarı çıkmak için babamdan izin alma kısmını heyecanla beklerdim - acaba ne kadar zor olurdu?

Gözünüzü çıkarmadan o kalemi nasıl sürüyorsunuz gözlerinize bunu da başarmayı isteyebilirdim herhalde.

Topuklu ayakkabı ile yürümek kısmı. Benim anlam veremediğim ve herhalde hiçbir zaman anlayamayacağım bir şey. Herhalde bir günlüğüne kız olsam topuklu ayakkabı giyerdim ( şey ben yüksek tabanlı diye kışları bile bot giyemiyorum da :D )

Hadi diyelim ki izni aldım çıktım gezdim tozdum dolaştım vs vs gün bitimine denk geldik ve sırada ortamdaki erkeklerden birinin beni eve bırakmasını beklemek olurdu herhalde ( şey bugüne kadar gittiğim her yerden geriye tek başıma döndüm de :p )

Şimdilik bu kadar aklıma başka bir şey gelmedi..

Bir sonraki MİM'de görüşmek üzere...

10 yorum:

AslıASLI dedi ki...

:)) çok eglenceli bir mim yazısı olmuş :)

G R İ ❥ dedi ki...

nadiren gulumsedigim gunlerden biri, guzeldi .. cok tesekkur ettik, ben ve tebessumum .. : )

Sparrow dedi ki...

Gülümsemene sevindim, umarım bu sevinci bizlere hep bahşedersin :) teşekkürler :)

Blogger Bolat dedi ki...

Eğlenceli olmuş Sparrow :)

funda dedi ki...

Topuklu ayakkabı kısmı en zoru.Kızlar bile zor beceriyor yürümesini ;)

Adsız dedi ki...

Beni kırmayıp yazdığın için teşekkürler... :) çok eğlenceli bir yazı olmuş, topuklu ayakkabı kısmında ben de kendim adına çelişkilere düşüyorum bazen... giydiğimde müthiş bir özgüven patlaması oluyor daha dik yürüyorum filan... ama biraz fazla yürürsem o ayakkabılarla içimden bin lanet ediyorum giydiğime... :)

Sparrow dedi ki...

@Bolat: teşekkürler :)
@funda: yürümesini beceremeyen kızların topuklu ile yürümeye çalışmasını seyretmek bence görüntü kirliliği :D
@sestod: rica ederim ( ama ben seni nasıl yazılarda mim'licem görürsün bak :p ) topuklu ayakkabı bir kadına çok yakışıyor ama yürümesini becerdiği sürece. çok şık ve kadınsı duruyor. Yalnız yürümesini becerebildikleri sürece. Aksi takdirde giysinler düz taban hem tak tuk topuk sesini dinlemeyelim hem de görüntü kirliliği olmasın :D ya da banane ya ben botlarla yürümeyi öğrenem de kışın karda kışta spor ayakkabı giymek zorunda kalmayam bana yeter :D

temerrüt dedi ki...

sen baya baya kendime eziyet edeyim diyorsun:)

Sparrow dedi ki...

ee sizin hergün yaptığınız şeyler değil mi bunlar siz nie kendinize her gün eziyet ediyorsunuz :D

mavii dedi ki...

:))))keyifle okudum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...