18 Eylül 2011 Pazar

What The Fuck!

Mart 2011 ortaları yada sonlarına doğru:

" Sen olmasan ben napardım? " 

Nisan 2011'in başları:

" Beni yalnız bırak, ben pes ettim, yaşamak istemiyorum " 

Güzel... Mutlu, mesut gidiyorduk. Sebepsiz yere neler neler oldu! Anlayış gösteren taraf ben oldum ama kaybeden taraf da ben oldum. Sonra mı? 

Temmuz 2011'in sonlarına doğru bir mesaj:

" Eczacıbaşı'nda staja başlamışsın, hayırlı olsun. Bunun için çok çalışmıştın hak ettiğin yerdesin. " Muhabbetin devamı: " Aynı işte çalışıyorum. Hayatımda bir mucize olmadı. Çok az kazanıyorum. Ama hiç olmadığım kadar huzurluyum. "

Geçti, gitti dedim. Rahattım. Gayet rahattım. Ta ki geçenlerde rüyamda onu tekrar görene kadar. Rüyamda görmek çok da önemli değil de o rüyada onunla tekrar birlikte ve mutlu olduğumuzu görmekte neyin nesi Allah aşkına?! Mesaj atıp halini hatrını sordum. Nasılsın diye merak ettim dedim. Daha sonra onu rüyamda gördüğümü, bu rüyada onun gayet neşeli ve mutlu olduğunu söyledim. Demedim tekrar birlikteydik diye. Ve bu rüyanın etkisiyle dün gece yine sabahladım. Fotoğraflarına baktım face'den. Sanırım sevgilisi var. Daha doğrusu bir kız herhangi bir arkadaşına yada dostuna " aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım " demezse bunu sadece sevgilisine söylerse, onun da sevgilisi var.

Peki ben ondan ayrıldıktan bilmem kaç ay sonra birilerine ( evet farklı dönemlerde birden fazla kıza ) ilgi duymuş iken hatta geçmişe döndüğümüzde çok uzak değil sadece 1,5 ay önce birinden hoşlanmış iken, şimdi ne diye bu rüya kafama takılıyor, bir gece uykusuz kalıyorum ve her şeyden önemlisi neden şimdi bunları buraya yazıyorum? O What the Fuck!  

14 yorum:

G R İ ❥ dedi ki...

yups wtf !

seni bu kadar icine cekmesine izin verme. gitmis bitmis, ve ruyalarda sacmadir. let it be ...
sadece o mutlu oldugun donemi yeniden hissettin o kadar ..

takildikca takilirsin, at ustunden ...

Sparrow dedi ki...

haklısın üstümden atmam gerekiyor, belki de sebepsiz yere bunlar olduğu için ( yada bir sebebi varsa da onu bir türlü öğrenemediğim için ) tekrar aklım eskilere gitmiştir. ama benim en büyük sorunum hiçbir şeye " kesin budur, bu yüzden olmuştur, budur sebebi " diyememem.

G R İ ❥ dedi ki...

bu saatten sonrada sebebi onemsiz. hayatina devam etmis.

bu saatten sonra sebebi hic onemli degil. bilmek istersin o ayri, ama bilipte ne olacak. yeni ask girmis bile hayatina .. comfort zone olmamaya dikkat et !

Sparrow dedi ki...

comfort zone derken?
tekrar en baştan başlamam gerekiyor. bunu yapmaktan çekinmiyorum, korkmuyorum ama ben bunu yaparken dönem dönem yine rüyama girmesi herhalde bana yine bi duraklama süreci yaşatır diye düşünüyorum. Bir de şu sıralar vefalı arkadaşlarımın sayısının çok az olduğunu anladım bu da ayrı bir üzüntü kattı bana...

G R İ ❥ dedi ki...

yani senin bir yerlerde, onu bekledigini bilmesi felan.

daraldiginda seni bulmasi gibi bir sey ..

--

ruyalari onemseme ..
arkadaslari hic. en salagi onlar oluyor keza.

Sparrow dedi ki...

comfort zone u anladım. ama onunla en son konuşmamızda da ona bir sıkıntısı olduğunda çekinmeden beni arayabileceğini, elimden gelen her yardımı yapacağımı söledim. bunun tek sebebi de onunla beraber geçen güzel günlerimizin hatrına duyduğum saygıydı. ama buna ek olarak ben zaten onu beklemiyorum. hoşlandığım ilgi duyduğum başkaları oldu kendisi hiç kafamda değildi sadece bu rüya biraz dengemi bozdu. ama haklısın sadece rüya. önemsememek gerekiyor.

arkadaşlara gelince... kimileri en zor günde bile yanında oluyor ve onları fazlasıyla önemsiyorum. ama sorun zor günde yanda olmak değil zaten iyi günde de " ya bi arkadaşımız vardı bizim değil mi sparrow diye " dememeleri...

G R İ ❥ dedi ki...

aynen sparrow . aynen.

insan oyle bir gun yasiyor ki, iste ozaman arkadaslarini ariyor

Adsız dedi ki...

Of Sparrow şu rüyalarına inanmaman gerektiğini öğrenmiş olman gerekiyor en azından 3 yıl öncesinden falan? :P Şaka bir yana Lô - Lâ haklı, dikkate al.
P.S. shjashhjahajs filan işte anladın.

Sparrow dedi ki...

birincisi bahsettiğin rüyayı ben göreli daha 3 yıl olmadı 2 yıl 4 ay falan ayrıca o rüyam gerçek olsaydı ben sonraki süreçte yaşadıklarımı yaşamayacaktım + rüyada gördüğüm kişi de bugüne kadar çok daha mutlu bir 2 yıl 4 ay geçirmiş olacaktı bu konuda da iddaalıyım hıh :d

ikincisi rüyalara inanmıyorum ki bahsi geçen rüyayı gördüğüm zaman söylediğim sözlerin hiçbirini şimdi söylemedim.

üçüncüsü biliyorsun ki the end yazamadan bitirdim bir ilişki. onu tekrar rüyamda görmek sadece gerçekten iyi mi diye merak etmemle birlikte the end yazamamamın verdiği rahatsızlığı hatırlattı. uykusuz kalma kısmı abartı zaten yatağa saat 3 te yatmıştım bunları düşünmekten 5,15 e kadar uyuyamadım falan filan :D

ayrıca yeni ilişkisine çok sevindim hanfendinin mutlu olsun onun mutsuzluğu beni üzmeyeceği gibi sevindirmez de.

bu yorumum bir nevi blog yazısı kadar uzun oldu ama neyse idare edin artık :D

AslıASLI dedi ki...

İşte insanı yoran, tüketende o The End olmaması. Birden bitiyo anlamıyosun, ya yaşadıkların noldu? söylediklerin, sözler..

Ben kararsızım bu konuda, yüreginiz ne diyosa onu yapın..

lazanya dedi ki...

sen erkeksin unutursun :/

Sparrow dedi ki...

@ aslı, haklısın the end olmaması kötü oluyor. yüreğim hiçbir şey demiyor bende hiçbir şey yapmıyorum.
@ lazanya, öncelikle hoşgeldin bende senin hem twitter dan hem blogger dan takipçinim :) erkekleri bu kadar acımasız gaddar görmeyin tamam unutmamız size oranla daha kolay ama yine de bağlandın mı fena halde bağlananlar var. bana gelince ben zaten unutmuştum rüyama gelince tekrar hatırladım.. bide bi arkadaşım eski sevgilisine karşı olan tüm hislerin yok olmasına rağmen hala onu düşünmesini şuna bağlamıştı: " sorun ondan sonra kimsenin gelmemesi " ahahaha :D

Blogger Bolat dedi ki...

Koyver gitsin, acı çekersin dostum acı! Aynı hatayı yaptım pişman oldum, benden söylemesi!

Sparrow dedi ki...

haklısın bolat :) zaten hayatımı etkileyen bi durumu yok ama ben böyle onu hiç düşünmezken birden rüyama gelip beni tekrar mutlu ettiğini görmek tam anlamıyla what the fuck dedirtti işte. ama şimdi de fuck it diyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...