17 Eylül 2011 Cumartesi

Ya Siz Hangi Zamana Dönmek İsterdiniz?

"Eğer, hayatımızın bir an'ına gidip orada sonsuza dek kalacaksınız deseler yalnızca iki şeyden birini seçmek isterdim. Biri, o çocukluğun bahçesindeki ağacın dalına asılı salıncakta sallanırken… Öteki, bütün hayatım boyunca en çok sevdiğim adamla öpüştüğüm ilk gün… Herkes âşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışıyordu. Ama aslında bu kadar basitti işte: Birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan âşıksın."  ( O Kitap ) 

Hem Larien'in son yazısından az çok aklıma düşmesi hem de dün D&R'da bahsi geçen kitabı tekrar görmem bu yazıyı yazma isteği oluşturdu içimde. Siz bana sormayın hayatının hangi anına gidip orada sonsuza kadar yaşamak isteyeceğimi ( çok merak edenlere özelden mail atabilirim ) ama siz söyleyin hangi an'ınızın sonsuz olmasını isterdiniz?

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ahaha bu kitabın aynının kitap ayracı var bende, resim aynı yani :D istersen sana verebilirim. Ayrıca merak ettim özelden mail at.
Çok açık ve net P.S.Ben Larien :D

Sparrow dedi ki...

ayracı napıyım ya :D

Sparrow dedi ki...

elimdeki kitap bitsin s*ktir et i okumaya başlıcam :D bu arada senin okumakta olduğun bir kitap var mı şu sıralar larien :p

Adsız dedi ki...

Siktir et yerine s*ktir et deyince noluyo ki? siktir et işte bak siiiktir :D ay nasıl terbiyesizim ne hoş :P

Aklından bir sayı tut'a başladım ama ilk sayfayı anca bitirdim. Utanıyorum kendimdem.

Sparrow dedi ki...

bi bok olmuo ama kitabın adı öle ben kitabın adını yazdım sadece :D ayrıca terbiyesizlikte sınır dinlememen çok hoşuma gidiyor :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...