10 Ekim 2011 Pazartesi

Film İzleyemiyorum! Yardımlarınızı Bekliyorum...

Ben film kültürü çok geniş olan bir insanım. Film izlemeye de bayılırım. Ama son zamanlarda indirdiğim hiçbir filmi sonuna kadar izleyemiyorum. 15-20 dk sonra sıkılıyorum filmlerden. Kapatıyorum hemen. Hiçbir filmi beğenemez oldum, sinemaya da gitmiyorum. Filmler mi kötü yoksa benim film izleme çipim mi bozulmuş?

Aksiyon, macera, polisiye, gerilim, tarih, fantastik film türlerini severim. Ama artık 20 dk sürüyor sadece :S Gerçi az önce Children of Men isimli filmi 1 saat izlemeyi başarabildim ama 20. dk dan itibaren kapatmayı düşünerek ve yine filmi sonuna kadar izlemeyedim :S

11 yorum:

Uyumayan Ses dedi ki...

Nuri bilgeye sar bari

Sparrow dedi ki...

hiç izlemedim filmlerini desem?

deeptone dedi ki...

:) e çok izleyince öle oluyo. ben de inanılmaz sayıda film izliyorum. ama şimdiye dek sonuna dek izlemediğim film olmadı hiç. :) belki geçici bir sıkılma dönemine girmişsindir. izlediğin türlerde herhalde eskileri de yenileri de izlemişsindir. böle durumlarda, eski filmlere geçmek iyi gelir. ne bileyim, örneğin, convoy (kris kristofferson), stalag 17 (w.holden), from here to eternity (m. clift), north by northwest (hitchkok-mükemmel film), vertigo (hitchkok), s. kubrick filmleri, eski maymunlar cehennemi serisi, ben hur (mükemmel) gibi filmler iyi gelebilir. olmazsa daha tonlarca yazabilirim. :)

Sparrow dedi ki...

@ deeptone: saydığın filmlerin hiçbirini izlemedim, teşekkür ederim tavsiyelerin için izlemeye başlarım en kısa zamanda ve dediğin gibi umarım kısa süreli bi durumdur bu benimkisi :D

Blogger Bolat dedi ki...

Doygunluğa ulaşmak diye bir şey vardır zaman zaman her konuda böyle şeyler olabilir bir süre hiç film izleme bence.

Sparrow dedi ki...

@ bolat: ben bi şeyler izlemeden yapamam yalnız:( o yüzden tavsiye üzerine game of thrones ve fringe dizilerini izlemeye başlıcam. ee bide uzun zamandır merak ettiğim filmler girio vizyona ve ben ne zamandır sinemaya gitmiyorum haftasonu da onlara giderim die düşünüyorum. ama dizileri de beğenmezsem, sinemadaki filmlerde hüsran olursa evet dediğini yapıcam ve bi süre maç dışında hiçbişey izlemicem.

DOREMİ dedi ki...

Gelir-geçer bir durumdur..Belki düşünmen gereken öncelikler yoğunlaşmanı engelliyordur..Belki mevsimseldir..O kadar da takma..biraz rolantiye gir..Konser,tiyatroya yönel..değişiklik gereksiniminden olabilir..:))

Sparrow dedi ki...

@ crazywomanrosemary: haklı olabilirsin, yoğunlaşamıyorum yada uzun süre ilgimi filme odaklayamıyorum aklım başka başka yerlere kayıyor ve izlediğimden bişey anlamıyorum belki de anlamadığım için de beğenmiyorumdur. tiyatro önceliğim olacak. aa bide dizi izlemeye başladım netten. game of thrones ı izliyorum. günde bi bölüm izliyorum o kısa olduğu için odaklanma sorunu yaşamıyorum daha doğrusu ilgim dağılmadan zaten bitiyor :)

bu arada game of thrones ı tavsiye ederim herkese :)

G R İ ❥ dedi ki...

jackie - zaz geliyor .. kacirma derim ben ..

kasim - aralik zaten film aylari, izleme istahin kabarir nasilsa : )

Sparrow dedi ki...

@ Lô - Lâ: universiteme geliyor jaz orda izlerm artık :) umarım dediğin gibi önümüzdeki ay iştahım kabarır :)

Unknown dedi ki...

Evet kesinlikle haklısın öncelikleri vardır bende de oluyodu aklımda hep dersler vardı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...