9 Ekim 2011 Pazar

Kimileri Yağmurda Sadece Islanır, Kimileri ise Yağmuru Hisseder...

Sonunda sıcaklardan kurtulduk. Serin, yağmurlu havalar geldi, hoş geldi.

Bu sabah uyandığımda ( saat 11 gibi ) havanın çok da aydınlık olmadığını gördüm. Dedim noluyo? Tamam odam güneş almıyor ama bu kadar da karanlık olmazdı. Sonra yağmurun sesini duydum. E tabi bi de soğuk olduğundan üşüdüğümü hissettim. ( hala yaz aylarındaki kılık kıyafetimle uyuyorum da )

Ben dışarıdayken yağmur yağdığında yada diğer bir deyişle yağmura yakalandığımda çok mutlu olurum. Hele bi de o yağmura deniz kenarında yakalanmışsam değme keyfime. Asla şemsiye kullanmam. ( bir keresinde eski sevgilimle yemek yemeye giderken yağmur yağmıştı, şemsiyesini açmıştı ama ben şemsiye altına girmedim yolda ayrı ayrı yürümüştük ) Yağmurda ıslanmak güzeldir, bu keyfi sahilde yada İstiklal Caddesi'nde yaşamak ise paha biçilemez bir duygudur benim için. Bazen arkadaşlarıma zorla şemsiyelerini kapattırıp " yağmurun tadını çıkarın manyak mısınız siz? " diye kızdığım bile olmuştur.



Kim ne derse dersin bence en güzel hava şuan dışarıdaki havadır. Ne çok sıcak, ne çok soğuk. Bunlara ek olarak yağmur kokusu da varsa... Sanırım bir organizasyon yapıp dışarı çıkmalı. Bi arkadaşları yoklayayım bakayım.

He nerdeyse unutuyordum bak. 29 Ekim Cumartesi 04,00'de dirilme günümüz var. Yanlış bilmiyorsam 3 yıldır düzenlenen bir etkinlikmiş. Tüm dünyayla aynı anda Michael Jackson'ın unutulmaz Thriller dansını sergileyecek gruba katılacağım. Yarın da ilk prova. İlgilenenler için linki paylaşıyorum, herkese iyi pazarlar... ( http://www.thrilltheworldistanbul.com )

8 yorum:

DOREMİ dedi ki...

Hoşgelmişsin bloğuma ! İnsan uğrarda bir merhaba demez mi?

Bak yağmur dedinde Nisan ve Eylül yağmurları gerçekten ıslanmaktan haz aldığım yağışlar..Ama havaların çok soğuk olduğundaki yağışları pek sevmem..Şemsiye olayına gelince, yağışı seven ben, sevdiğime yakın olma adına şemsiye altında olmayı yeğlerim..Ama durum duygu durumuna göre değişir elbette..

Sparrow dedi ki...

hoşbulduk, sende hoşgeldin :) merhaba demeyi unuttuğum için özürlerimi kabul et lütfen :)

sevdiğine yakın olmak adına sevdiğin yağmurla arana şemsiye koyabilirsin ama sevdiğinle birlikte yağmurda ıslanmak da güzel değil midir?-ki bence çok daha güzeldir- ben de bunun olacağını düşünmüştüm, o da şemsiyesini kapatır birlikte ıslana ıslana yürürüz diye düşünmüştüm ama hanfendi sevdiğiyle ıslanmak istemeyip benden ayrı yürümeyi tercih etmişti :D

Kibritci Kız dedi ki...

öncelikle şu yorum şeysini pop up yaparsan sevinirim . emin ol bu şekilde daha çok yorum alacaksın.

sonbaharı ben de çok severim lakin yağmur + soğuk hava pek sevimli değil gibi. ama tabii siz erkekler üşüme duygusu olmayan varlıklar olduğunuz için yürürsünüz :)

umarım en kısa zamanda yağmurda seninle ıslanarak yürümeyi üşümeye tercih eden bir aşk bulursun :)

ayrıca michael için dans edenler arasında olmayı ben de isterdim lakin mümkün değil. ama sen orda olacaksan bir kaç adım moonwalk da benim için yap :)

Sparrow dedi ki...

pop up'ı yaptım :)

bu dileğin karşısında amin demekten başka bir şey yapamıyorum, umarım herkes böyle bir aşk bulur ve doya doya yaşar :)

moonwalk'a gelince ctesiyi pazara bağlayan gece olucak izlemeye gelebilirsin ama attığım adımların bir kaçı da senin için olacak :)

deeptone dedi ki...

eveet en güzel hava bu. yağmur heey.
bu sabaaah yağmur vaaar istanbuldaaaa.

thriller dansı ha aaa süpermiş.
duymamıştım.
bi dolu mayk ha.
:)))

Sparrow dedi ki...

@ deeptone: evet bi dolu mayk durumu çok heyecan verici olsa gerek :D dün ilk provasına gitmeye niyetlendim ama dünkü yağmur benim sevdiğimden çok daha fazlaydı ve bende niyetlendiğimle kaldım :d

deeptone dedi ki...

ha ha ha yağmur da haddini bilsin o zaman. :):):)

Sparrow dedi ki...

bilmedi ama :( saatim su geçmiş, en sevdiğim montumun da fermuarı ıslanmaktan bi hal olmuş elimde kaldı bugün :S

ama bugün gidecem provaya dünkü gibi olmazsa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...