20 Şubat 2012 Pazartesi

En Sevilenler Mimi

Sevgili Deeptone beni mimlemiş. Teşekkür edeyim. Mim konusu en sevdiğimiz şeyler. Güzel konu bence. Ben de hemen yazmaya başlıyorum.

1- En sevdiğin şeyler nelerdir?

Mmmmm... Leziz et yemekleri yemek, kitap okumak, Türk kahvesi içmek. Fala inanmadığım halde fal baktırıp bakan kişiyle dalga geçmek. Sinemaya tiyatroya gitmek. Futbol ve basketbol maçlarını izlemek. Müzik dinlemek. Doğru olduğuna inandığım bir şeyi/konuyu savunmak. Arkadaşlarımla sosyalleşmek, deniz havası almak. Salacak sahilde oturup Kız Kulesi'ni, Galata Kulesi'nin tepesinden İstanbul'u izlemek. Şiir okumak. Yürümek. Zaman zaman spor yapmak ve dans etmek vs vs..

2- Bilgisayarda vaktini ne yaparak geçirirsin?

Online dizi/film izleyerek. Gazete okuyarak. NBA 2K12 ve Pes 2012 oynayarak. Sosyal paylaşım sitelerinde dolanarak, gerektiği zaman mail atarak ve blogda sizleri takip ederek, kendimi yazarak.

3- En sevdiğin filmler nelerdir? Ya da aklında kalan kesinlikle izlemelisiniz dediğin?

Yazmaya başlasam saatler sürer. Her türden bir kaç tane yazmaya özen göstereyim. Eğer komedi arıyorsanız mutlaka Adam Sandler'ın Click ve Grown Ups filmlerini ve Gerard Butler'ın The Ugly Truth filmini izlemelisiniz. Aksiyon-Macera alanında yine Gerard Butler dan Law Abiding Citizen filmini şiddetle tavsiye ederim. Buna ek olarak Mission Impossible serisi ve Casino Royale mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğüm filmler arasında. Fantastik filmlere gelince ben de pek çok insan gibi Lord Of The Rings ve X-Men serisini, özellikle de X-Men First Class'ı şiddetle öneriyorum. Duygusal filmlere gelelim. Nicolas Cage'in City Of Angels filmi, Joseph Fiennes'in Shakespeare In Love filmi ve tabi ki de Titanic. Romantik komedi olarak Jeux Denfats, 50 First Dates, Friends With Benefits filmlerini öneriyorum. Müzikal film olarak da mutlaka Phantom Of The Opera ve Hair müzikalleri izlenmeli diyorum.

4- Şu sıralar almak istediğiniz şeylerin listesi?

Profesyonel bir fotoğraf makinesi, Iphone 4S

5- Şu sıralar en çok dinlediğin 3 şarkı?

Boş Yere-Sıla,

I Feel Like Screaming - Deep Purple

Zaferlerim - Demir Demirkan

Bu mim bu kadar. Deeptone görsellik de istemiş ama onun gibi ben de üşendim. Yapmak isteyen herkes yapabilir, gördüklerimi mutlaka okuyup yorum yapacağımdan şüpheniz olmasın :)

3 yorum:

deeptone dedi ki...

2. madde dışında nerdeyse tıpatıpız seninle.
:)

Sparrow dedi ki...

haha :D yapma deeptone çalışmayan bir insan ki bu insan bir de öğrenciyse 2. maddede ne yapmasını bekliyorsun :D

deeptone dedi ki...

ha ha doğru değil mi. hayatlarımız bilgisayar başında bi dolu zamazingo ile geçiyo.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...